Pâna in primavara acestui an, El Greco Bistro era unul dintre localurile in care obisnuiam sa merg destul de des. Ulterior, noi „tentatii“ s-au aratat la orizont. Duminica seara am hotarât insa sa vad cum mai este El Greco Bistro. Inainte de a considera ca daca ati calcat pragul Pizzeriei El Greco este ca si când ati fi mers la El Greco Bistro, ar trebui sa va gânditi de doua ori. Acesta din urma este un local mult mai select. Responsabile de atmosfera calda sunt, probabil, si culorile predominante in local: pereti in culoarea nisipului intr-un degrade interesant. Ce atrage atentia inca de la intrare este faptul ca localul este impartit intr-o sala mare, cu mese rotunde si minifotolii, unde poti servi masa sau pur si simplu o cafea, si un separeu, realizat cu ajutorul a câteva scari si niste draperii transparente. Meniu bogat, cu specialitati grecesti Meniul localului ofera o gama variata de produse - de la ciorbita (de vita si de burta), la specialitati de pui, peste, carne de vita, pizza, paste, salate, fructe de mare, si, bineinteles, specialitati grecesti. La acestea se adauga antreuri, platouri de la 400 la 900 de grame, cu preturi maxime de 30 RON - rezonabil, as spune, având in vedere cantitatea. Am remarcat Platoul Mzkonos cu miez de rac, caracatita, icre, brânza iute, tzaziki, bânza, rosii. Am optat insa pentru o Pizza Tono (cu sos de rosii, ton, cascaval, rosii si ardei gras), care s-a dovedit a fi gustoasa si destul de bogata in ingrediente. Cheese cake - un desert cremos, incântator Piesa de rezistenta a fost insa desertul: crepe dulci, cu ciocolata si biscuiti si cheese cake. Aceasta din urma mi-a placut tare mult: o crema spumoasa (cred ca de mascarpone), separata la mijloc de un strat de granule fine de ciocolata. Minunatia era acoperita cu un strat subtire de gelatina dulce, in mijlocul careia trona un vârf de frisca tintuit de o bucata de ciocolata