Potrivit informaţiilor de la Registrul Comerţului, cesiunea de acţiuni dinspre Omar Hayssam către Mohammad Munaf s-a făcut în luna ianuarie 2005 - cu puţin timp înainte ca ziariştii Marie Potrivit informaţiilor de la Registrul Comerţului, cesiunea de acţiuni dinspre Omar Hayssam către Mohammad Munaf s-a făcut în luna ianuarie 2005 - cu puţin timp înainte ca ziariştii Marie Jeanne Ion, Ovidiu Ohanesian şi Sorin Mişcoci să devină protagoniştii "telenovelei" "Răpirea din Bagdad". Procentul de acţiuni este de 8,6 la sută, restul acţiunilor aparţin omului de afaceri Abdul Kasem. Interesant este faptul că - fără a avea neapărat o legătură cu variantele de scenariu privind răpirea - apa minerală "Bucovina" era, la vremea respectivă, una dintre băuturile nealcoolice prezente pe masa prezidenţială cu ocazia dineurilor festive. Practic, preşedintele Băsescu făcea reclamă la apa minerală produsă de fabrica tandemului Hayssam/Munaf. şi astăzi, "Bucovina" este apa minerală favorită la Cotroceni, însă pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale nu mai sunt prezentate etichetele. De asemenea, "Bucovina" a fost o vreme sponsor şi la FC Steaua, mai precis în perioada de când echipa a fost preluată de Gigi Becali. Despre Hayssam s-a spus că ar fi fost prieten cu Viorel Hrebengiuc, un apropiat al latifundariului din Pipera.
Nevasta lui Munaf nu a avut acces la banii din profit
Declaraţiile soţiei lui Munaf, Georgette, că nu ar avea bani de avocat par veridice, cu toate că americanul-irakian recent condamnat la moarte avea acţiuni de ordinul milioanelor de dolari la diverse firme din România.
Pe de-o parte, Parchetul a blocat toate conturile lui Munaf, pe de alta - profitul obţinut de S.C. Bucovina Enterprises SRL a fost reinvestit în întregime. Suma reprezentând profitul net este de aproximativ un milion de euro - performanţă economică remarcabilă, în condiţiile în care f