In apropierea sarbatorilor de iarna, unul dintre cei mai importanti producatori de carne si produse din carne de porc, Gheorghe Caruz, doreste sa vina in sprijinul populatiei prin suportarea cheltuielilor legate de comercializarea carnii de porc, adica prin suportarea cheltuielilor legate de analizele medicale si prin marirea numarului de spatii comerciale. "Dupa o discutie cu primarul Brailei pe tema comercializarii carnii de porc in preajma sarbatorilor, am fost de acord ca, pentru a ajuta populatia, sa platim noi cheltuielile legate de analize, clientul fiind cel care isi alege porcul. Produsul va fi livrat cumparatorului numai dupa ce toate analizele in valoare de 3 euro vor fi efectuate de catre noi. Porcul viu se vinde cu un pret de 50.000-60.000 de lei pe kilogram, iar in carcasa acesta are pina la 60% carne."
In privinta preturilor la carnea de porc sau la produsele din carne de porc, nu va avea loc o scumpire, ne asigura Gheorghe Caruz. Din cadrul specialitatilor din carne de porc, potentiali clienti pot alege dintre pastrama de porc care are un pret de 16,66 lei pe kg, cirnatii condimentati ce au un pret de 11,54 lei pe kg. Clientii care doresc sa aprovizioneze cu cruditati din carne de porc pot opta, de exemplu, pentru carnea de porc degresata ce are un pret 11,31 lei pe kg sau capul de porc ce are un pret de 3,57 lei pe kg ori pentru pirjoale care pot costa intre 0,25 si 3,33 lei pe kg, functie de calitate.
In apropierea sarbatorilor de iarna, unul dintre cei mai importanti producatori de carne si produse din carne de porc, Gheorghe Caruz, doreste sa vina in sprijinul populatiei prin suportarea cheltuielilor legate de comercializarea carnii de porc, adica prin suportarea cheltuielilor legate de analizele medicale si prin marirea numarului de spatii comerciale. "Dupa o discutie cu primarul Brailei pe tema comercializarii carnii de porc in