Fanfara Ciocarlia a adus veselia la Sala Palatului. Fanfara Ciocarlia, despre care se spune ca este mai cunoscuta in strainatate decat in Romania, a sustinut joi seara, la Sala Palatului, primul concert de anvergura in Bucuresti.
Fanfara Ciocarlia a adus veselia la Sala Palatului. Fanfara Ciocarlia, despre care se spune ca este mai cunoscuta in strainatate decat in Romania, a sustinut joi seara, la Sala Palatului, primul concert de anvergura in Bucuresti. Inca de la ora 19:00, lumea s-a inghesuit sa ajunga in incinta Salii Palatului, pentru un spectacol inedit pe care artistii din Zece Prajini l-au pregatit special de Sarbatori pentru romani. Asta pentru ca ei au concertat numai in strainatate, unde si-au facut un nume si au un succes colosal. O mie de concerte pe scenele din Europa, SUA si Japonia, premiul pentru cel mai bun documentar la Roma Festival si multe alte aparitii live vorbesc de la sine. Trebuie mentionat insa ca "Fanfara" a fost descoperita de doi germani care au devenit impresarii formatiei de suflatori si percutionisti.
MAI BAIETI! Spectacolul de la Sala Palatului a inceput cu o trupa formata din cativa muzicieni care au interpretat piese la granita dintre flamenco si muzica tiganeasca. Rand pe rand, au venit pe scena si cei pentru care consumatorii de muzica "etno" platisera biletele. "Inc-o data, mai baieti, asta-i hora-n doua parti!", a strigat unul dintre tigani, dand semnalul unui show autentic. Fanfara, mai exact Costica "Cimai" Trifan, Pancirel "Panjo" Costandache, Lazar Radulescu, Oprica Ivancea, Ioan Ivancea, Daniel Ivancea, Constantin "Pinca" Cantea, Monel "Gutel" Trifan, Constantin "Sulo" Calin, Laurentiu Mihai Ivancea, Costel "Gisniaca" Ursu, a cantat, pe langa muzica traditionala romaneasca, si melodii cu ritmuri balcanice si influente flamenco. Dupa ce au interpretat "Kalashnikov" (Goran Bregovic), muzicienii l-au prezent