De sarbatori.... El si Ea la restaurant. Doamna este frumoasa, Domnul seducator, si o invita in oras, la restaurant, pentru prima oara. Ambii vor sa faca impresie si sa se descurce perfect... Iata cateva sfaturi: . Cine comanda?. El este intotdeauna cel care o intreaba pe Ea ce doreste sa manance s...
De sarbatori...
El si Ea la restaurant
Doamna este frumoasa, Domnul seducator, si o invita in oras, la restaurant, pentru prima oara. Ambii vor sa faca impresie si sa se descurce perfect... Iata cateva sfaturi:
• Cine comanda?
El este intotdeauna cel care o intreaba pe Ea ce doreste sa manance si face comanda la chelner. Tot El este cel care o consulta pe Ea si cand e vorba de lista cu bauturi.
Ea nu trebuie sa comande niciodata mancaruri prea scumpe. Face impresie proasta si poate crea un impas financiar pentru El.
• Cum se foloseste servetul?
La restaurante nu se pun servetele de hartie pe masa, ci servete de panza. Ele trebuie desfacute si asezate pe genunchi. Dupa ce terminati de mancat, impaturiti-le usor si puneti-le in stanga paharului.
• Painea si untul
Servite, de obicei, ca aperitiv, pana ce vine mancarea, ele nu trebuie confundate cu painea unsa cu unt. Rupeti bucatele mai mici din felia de paine si ungeti-o pe fiecare in parte cu unt.
• Cum se manevreaza paharele
Paharele de vin si sampanie se apuca de partea de sus a cupei, cele de tuica si bere, de partea de jos.
•Ajutor, maslinele!
Ca sa nu sara din farfurie, intepati-le cu dintii furculitei sau cu varful unei scobitori. Samburii depuneti-i discret, cu mana, pe farfurioara.
•Salatele
Se mananca numai cu furculita. Cutitul se foloseste doar daca rosiile sunt prea mari sau pentru a impaturi frunzele de laptuca.
De sarbatori.... El si Ea la restaurant. Doamna este frum