Sfârsitul acestui an a fost destul de prolific pentru localuri, in ultima luna, fiind deschise, din câte stiu eu, peste trei. Unul dintre acestea este si High Life, o pizzerie inaugurata de aproximativ doua saptamâni. High Life face parte din categoria de localuri care mi-au atras atentia in una din serile trecute, prin modul in care este luminat. M-am hotarât sa-i trec pragul si sa vad ce poate oferi un local cu un asemenea nume sonor. Ei bine, din punct de vedere gastronomic, High Life are un meniu ce cuprinde zece sortimente de pizza, cu preturi intre opt lei (cea mai ieftina pizza mica) si 13 lei (cea mai scumpa pizza mare). Dintre sortimente mi-au atras atentia Pizza High Life (cu sunca, bacon, salam, cascaval, ou, ciuperci, masline) - despre care am auzit ca ar fi foarte buna, Pizza cu pui (pui, cascaval si susan) si Pizza Quatro Stagioni (sunca, salam, ton, ciuperci, rosii, masline, cascaval). Am optat pentru aceasta din urma, pe care am primit-o la scurt timp dupa ce am comandat-o (aproximativ 15 minute). Mi-a placut - blatul moale si pufos e impartit in patru fâsii acoperite separat cu sunca, salam, ton si ciuperci peste care bucatarul pusese un strat consistent de cascaval. Pentru a marca perioada Sarbatorilor, servetelele aduse la masa impreuna cu pizza erau imprimate cu Mos Craciun, braduti si oameni de zapada. Am remarcat faptul ca sosul pentru pizza era inclus in pret. Angajati amabili, imbracati in uniforma Ospatarita care ne-a servit, imbracata in uniforma (pantalon negru, bluza alba, sortulet negru), a fost amabila inca de la inceput, iar pe parcursul serii si-a pastrat aceasta atitudine. Ca atmosfera, trebuie sa recunosc ca muzica era extrem de linistitoare, dar in seara in care am fost eu era data putin prea tare, de vina fiind probabil aglomeratia. Colegii care fusesera la High Life mi-au spus ca atunci când au vizitat ei localul muzica, la fel de