Un chef pe cinste, desfasurat la 1.600 de metri altitudine In noaptea de Revelion, in Poiana Brasov, cea mai mare statiune montana din Romania, nu au loc doar petreceri luxoase, la care doamnele isi etaleaza tinutele fine, iar barbatii se delecteaza cu trabucuri cubaneze. Peste 100 de schiori au decis sa petreaca trecerea in noul an in varful muntelui, la Cabana Postavaru. Un chef pe cinste, desfasurat la 1.600 de metri altitudine PETRECERE. Mancarea traditionala si muzica antrenanta au reprezentat ingredientele unui chef ce i-a lasat cu gura cascata pana si pe cei mai pretentiosi turisti aflati pentru prima oara in Postavaru
In noaptea de Revelion, in Poiana Brasov, cea mai mare statiune montana din Romania, nu au loc doar petreceri luxoase, la care doamnele isi etaleaza tinutele fine, iar barbatii se delecteaza cu trabucuri cubaneze. Peste 100 de schiori au decis sa petreaca trecerea in noul an in varful muntelui, la Cabana Postavaru.
Revelion 2007. Momentul integrarii! Mare moment mare! Aproape ca nici n-a mai nins din cauza acestui moment pe care l-am asteptat de parca ne-ar fi adus cine stie ce schimbare radicala. Bucurestiul a gemut de petreceri stradale, lucru valabil si pentru celelalte orase importante. La munte, lumea s-a dus buluc, ca de obicei. Ca asa ii sta bine romanului. Dupa un an in care ii place sa creada ca a muncit, pleaca si el sa se dea cu punga pe zapada.
Un chef pe cinste, desfasurat la 1.600 de metri altitudine In noaptea de Revelion, in Poiana Brasov, cea mai mare statiune montana din Romania, nu au loc doar petreceri luxoase, la care doamnele isi etaleaza tinutele fine, iar barbatii se delecteaza cu trabucuri cubaneze. Peste 100 de schiori au decis sa petreaca trecerea in noul an in varful muntelui, la Cabana Postavaru. Un chef pe cinste, desfasurat la 1.600 de metri altitudine PETRECERE. Mancarea tradit