Ingrediente: 180 g margarina, 4 linguri faina, 1/2 l lapte, 4 oua, 250 g cascaval.
Topim margarina, adaugam faina, turnam laptele si amestecam pana se omogenizeaza si se ingroasa. O lasam la rece, apoi adaugam pe rand galbenusurile si la final albusurile batute spuma. Turnam compozitia intr-o tava de aragaz unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt, nivelam compozitia si o dam la cuptor pana marginile foii devin maroniu-deschis. O rasturnam pe un prosop umed, desprindem hartia de copt, presaram cascavalul ras pe partea de rulada care a stat in tava, rulam fara sa prindem prosopul si dam rulada la rece. O desfacem apoi din prosop si o taiem felii.
Pofta buna!
Ingrediente: 180 g margarină, 4 linguri făină, 1/2 l lapte, 4 ouă, 250 g caşcaval.
Topim margarina, adăugăm făina, turnăm laptele şi amestecăm până se omogenizează şi se îngroaşă. O lăsăm la rece, apoi adăugăm pe rând gălbenuşurile şi la final albuşurile bătute spumă. Turnăm compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt, nivelăm compoziţia şi o dăm la cuptor până marginile foii devin maroniu-deschis. O răsturnăm pe un prosop umed, desprindem hârtia de copt, presărăm caşcavalul ras pe partea de ruladă care a stat în tavă, rulăm fără să prindem prosopul şi dăm rulada la rece. O desfacem apoi din prosop şi o tăiem felii.
Ingrediente: 180 g margarina, 4 linguri faina, 1/2 l lapte, 4 oua, 250 g cascaval.
Topim margarina, adaugam faina, turnam laptele si amestecam pana se omogenizeaza si se ingroasa. O lasam la rece, apoi adaugam pe rand galbenusurile si la final albusurile batute spuma. Turnam compozitia intr-o tava de aragaz unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt, nivelam compozitia si o dam la cuptor pana marginile foii devin maroniu-deschis. O rasturnam pe un prosop umed, desprindem hartia de copt, presaram cascavalul ras pe partea de rulada care a