Standardul romanesc al calitatii serviciilor Da, cateva zile nu voi mai scrie despre RATP, pentru ca am remarcat o scadere drastica a numarului de tramvaie pe traseul 1, si n`as dori sa ma trezesc ca trebuie sa merg pe jos sau sa schimb 2 mijloace de transport pana la serviciu...
Voi scrie despre calitatea serviciilor in baruri sau fast-food`uri.
Primul pe lista este Stud. Da, barul de langa discoteca Sundays.
Bar in care am fost vineri seara, sa beau o bere. Si, pe meniu, scria ca fac si de mancare p`acolo. Am zis ok, s`am selectat din meniu un Hot Dog. Pe meniu scria: Hot Dog - 100g paine, cremvusti 50g, 50g, sosuri nu mai stiu cate grame.
Tinand cont ca in alte fastfood`uri hotdogurile au in compozitie cate doi cremvusti, am presupus ca`i la fel si aici.
Nu`i la fel. E greseala de meniu. Ok. Inteleg asta, mai greseste omul.
In schimb, nu am inteles atunci cand mi l`a adus rece. Nu rece adica la temperatura camerei. Ci rece de la frigider.
Si se mai si burzuluieste. Ca painea`i calda. O fi painea calda, da` restu`i rece. S`atunci bomba:
"Pai normal ca`i rece, imi zice chelnerita. E rece pentru ca`i de la frigider, daca nu sta la frigider, se strica".
S`acum vine intrebarea mea: Pai daca`i rece, de la frigider, de ce`i mai zice HOT (fierbinte in engleza) DOG?
Dup`aia a fost un pic de scandal, eu nu vroiam sa`l platesc pentru ca era rece si nu l`am mancat, lor li se parea normal sa`l platesc odata ce l`am comandat, nu`i intereseaza daca l`am mancat sau nu... Din fericire, nu mai e Ceausescu la putere, asa ca nu mai esti obligat sa platesti chiar toate porcariile care ti se pun in fata, doar pe motiv ca le`ai comandat.
A doua crasma, (da, bar, club, restaurant etc. tot crasma este...) este Pizzeria Max din Bucuresti. In care am fost sambata seara. Acolo s`a intamplat ceva care m`a lasat cu