Ingrediente:
Pentru blat:
8 6 gălbenuşuri, 6 linguri zahăr, 2 linguri cacao, 10 ml ulei, se bat spumă cu mixerul. Separat se amestecă 4 linguri făină cu un pachet praf de copt şi albuşurile bătute spumă. Se amestecă cele două compoziţii şi se pun în tava unsă şi tapetată cu făină. Se pun la cuptor la foc mediu.
Crema 1
2 pachete brânză dulce de vaci, 200 g zahăr praf şi 200 g unt se amestecă până se face o cremă care se întinde peste blatul rece.
Crema 2
Se amestecă pe foc 2 pachete budincă vanilie cu 7 linguri de zahăr. Se toarnă în compoziţie 750 ml Fanta de portocale. După ce se răceşte se pune peste crema de brânză. Prăjitura va avea trei culori: blatul maro, crema 1 albă şi crema 2 portocalie, uşor transparentă.
Poftă bună!
Ingrediente:
Pentru blat:
8 6 gălbenuşuri, 6 linguri zahăr, 2 linguri cacao, 10 ml ulei, se bat spumă cu mixerul. Separat se amestecă 4 linguri făină cu un pachet praf de copt şi albuşurile bătute spumă. Se amestecă cele două compoziţii şi se pun în tava unsă şi tapetată cu făină. Se pun la cuptor la foc mediu.
Crema 1
2 pachete brânză dulce de vaci, 200 g zahăr praf şi 200 g unt se amestecă până se face o cremă care se întinde peste blatul rece.
Crema 2
Se amestecă pe foc 2 pachete budincă vanilie cu 7 linguri de zahăr. Se toarnă în compoziţie 750 ml Fanta de portocale. După ce se răceşte se pune peste crema de brânză. Prăjitura va avea trei culori: blatul maro, crema 1 albă şi crema 2 portocalie, uşor transparentă.
Poftă bună!