GEOGRAFII CULINARE / China La 17 februarie, chinezii intra intr-un nou an: Anul Porcului de Foc. Previziunile sunt optimiste, anuntandu-se o perioada favorabila tuturor activitatilor, un an plin de bucurie si de noroc. In acelasi timp, creativitatea va fi pe primul plan in toate domeniile. GEOGRAFII CULINARE / China
La 17 februarie, chinezii intra intr-un nou an: Anul Porcului de Foc. Previziunile sunt optimiste, anuntandu-se o perioada favorabila tuturor activitatilor, un an plin de bucurie si de noroc. In acelasi timp, creativitatea va fi pe primul plan in toate domeniile. Si este nevoie de creativitate, caci Anul Nou chinezesc trebuie sarbatorit timp de cincisprezece zile, perioada in care incaperile sunt ornate festiv, iar mesele sunt incarcate cu zeci de preparate ingenioase si, in acelasi timp, exotice pentru noi, europenii.
Cum se stabileste
GEOGRAFII CULINARE / China La 17 februarie, chinezii intra intr-un nou an: Anul Porcului de Foc. Previziunile sunt optimiste, anuntandu-se o perioada favorabila tuturor activitatilor, un an plin de bucurie si de noroc. In acelasi timp, creativitatea va fi pe primul plan in toate domeniile. GEOGRAFII CULINARE / China
La 17 februarie, chinezii intra intr-un nou an: Anul Porcului de Foc. Previziunile sunt optimiste, anuntandu-se o perioada favorabila tuturor activitatilor, un an plin de bucurie si de noroc. In acelasi timp, creativitatea va fi pe primul plan in toate domeniile. Si este nevoie de creativitate, caci Anul Nou chinezesc trebuie sarbatorit timp de cincisprezece zile, perioada in care incaperile sunt ornate festiv, iar mesele sunt incarcate cu zeci de preparate ingenioase si, in acelasi timp, exotice pentru noi, europenii.
Cum se stabileste