Doru Bostina, avocatul coordonator al Bostina si Asociatii: De pe urma finantarilor UE pot trai nenumarate firme mici si mijlocii, tinand cont ca, spre exemplu, construirea unei statii de epurare atrage, pe langa firmele implicate direct in procesul de constructie, si alte activitati, cum ar fi firmele care realizeaza studii de satisfactie a cetateanului, care nu erau luate in calcul pana acum. Casa de avocatura Bostina si Asociatii mizeaza pe o crestere semnificativa a veniturilor obtinute de birourile din teritoriu, prin marirea numarului de avocati si integrarea acestor filiale in structurile locale, spune Doru Bostina, avocatul coordonator al companiei.
"In momentul de fata, mai putin de 10% din veniturile companiei sunt obtinute din provincie. Pe termen mediu, ne propunem intarirea birourilor respective si conectarea lor la pietele locale, la viata juridica locala si la toti generatorii de business", a declarat Doru Bostina.
Totodata, firma va continua in acest an extinderea activitatii la nivel national, prin deschiderea altor patru sau cinci birouri, care vor duce reteaua locala spre un numar de 15 filiale. Compania a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 10,16 milioane de euro, tinta pentru acest an fiind de 12 milioane de euro. Cresterea se bazeaza pe cresterea pietei, pe deschiderea birourilor in teritoriu, dar si pe introducerea unor noi practici de lucru, orientate spre client.
"Vom introduce, dupa modelul bancar, un serviciu de private client, in care vom targeta directorii corporatilor mari si mijlocii, carora sa le oferim consultanta personala. Totodata, dorim sa convingem companiile mari sa-si externalizeze complet serviciile juridice, urmand ca noi sa preluam juristii acestor firme", spune Bostina, care considera ca piata avocaturii trebuie construita, prin urmarirea liderilor sau a companiilor.
Bostina si As