Efectivele de carnivore mari din judeţ vor fi evaluate în următoarea perioadă de echipe mixte ale Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov, Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare şi Garda de Mediu Braşov. Acţiunile de evaluare vor fi programate de gestionarii fondurilor de vânătoare, respectiv: AJVPS Braşov, Rupea, Făgăraş, Direcţia Silvică Braşov, Club Diana, Asociaţia Zăganul şi Asociaţia Codrul Verde.
Datele de evaluare vor fi analizate şi centralizate la nivel de fond de vânătoare judeţean. După centralizarea lor, se vor face propuneri de cote de recoltă pe fonduri de vânătoare şi gestionari, urmând obţinerea autorizaţiei de mediu pentru fiecare gestionar de fond de vânătoare în parte, pentru perioada 2007-2008. Astfel, la sfârşitul recensământului, în fiecare ocol de vânătoare se va şti precis câte animale se vor putea vâna. Cotele de recoltă vor fi întocmite ţinând cont de nivelul pagubelor înregistrate, situaţia efectivelor reale comparative cu cele optime, tendinţa şi structura populaţiei. Efectivele de carnivore mari din judeţ vor fi evaluate în următoarea perioadă de echipe mixte ale Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov, Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare şi Garda de Mediu Braşov. Acţiunile de evaluare vor fi programate de gestionarii fondurilor de vânătoare, respectiv: AJVPS Braşov, Rupea, Făgăraş, Direcţia Silvică Braşov, Club Diana, Asociaţia Zăganul şi Asociaţia Codrul Verde.
Datele de evaluare vor fi analizate şi centralizate la nivel de fond de vânătoare judeţean. După centralizarea lor, se vor face propuneri de cote de recoltă pe fonduri de vânătoare şi gestionari, urmând obţinerea autorizaţiei de mediu pentru fiecare gestionar de fond de vânătoare în parte, pentru perioada 2007-2008. Astfel, la sfârşitul recensământului, în fiecare ocol de vânătoare se va şti precis câte animale se vor putea vâna