Ovidiu Wencz, director general al Tabco-Campofrio: Marile magazine de retail nu pot acoperi cererea la nivel de peste proaspat deoarece nu au suficienta marfa pentru vanzare, insa nu vom ignora niciun produs dintre cele care au cerere. Directorul general al Tabco-Campofrio, una dintre principalele companii producatoare de mezeluri de pe piata locala, a declarat ca intentioneaza sa intre din 2008 pe piata preparatelor din peste, deoarece aceasta are un ritm
de crestere mai mare decat cel al pietei preparatelor din carne.
"Ne gandim serios sa intram pe aceasta piata si analizam mai multe forme de colaborare. Exista firme europene cu traditie in domeniu care ar putea produce pentru noi sau putem produce aici pe plan local", a declarat Ovidiu Wencz.
Productia preparatelor din peste se va derula la fabrica detinuta de companie in Tulcea.
"Deocamdata investigam piata pentru a afla care este cererea la produsele procesate din peste. Ceea ce stim pana acum este ca marile magazine de retail nu pot acoperi cererea la nivel de peste proaspat deoarece nu au suficienta marfa pentru vanzare, insa nu vom ignora niciun produs dintre cele care au cerere", a explicat Wencz.
Tot la Tulcea, Campofrio va incepe in curand productia unei game de pateuri vegetale care va fi lansata pe piata in cursul acestui an.
"Ne gandim serios asupra principalelor directii de dezvoltare ale companiei care nu vor fi altele decat cele ale firmei mama, iar aceasta se va transforma practic dintr-o firma de produse procesate din carne strict intr-o "food company", a declarat directorul general al Campofrio.
Investitiile realizate anul acesta de grup vor fi directionate catre constructia unei a doua fabrici care va fi situata in afara Bucurestiului, in zona Buftea-Crevedia. Aceasta va avea o suprafata totala de 8.000 de metri patrati si o capacitate totala de pro