Frittata cu spanac si feta Ingrediente: o lingura de ulei de masline; o lingura de unt; 1/2 cana cu ceapa rosie, taiata cubulete; 1/2 cana cu ardei rosu, taiat cubulete; o cana cu ciuperci proaspete, taiate felii; doua cani cu spanac proaspat sau congelat, taiat si scurs de apa; o cana cu mozzarella fara grasime, gratinata; opt oua batute; o lingurita de oregano uscat; 150 g brânza feta; sare si piper, dupa gust. Mod de preparare: Incalziti cuptorul. Intr-o tigaie, lasati la foc mediu uleiul de masline si untul. Adaugati ceapa, ardeiul si ciupercile. Lasati la prajit pâna când ceapa devine aurie. Adaugati spanacul si lasati la foc câteva minute, amestecând ingredientele, dupa care puneti compozitia la racit. Intindeti mozzarella intr-un strat uniform, pe fundul unui vas rezistent la temperaturi inalte, apoi presarati legumele. Asezonati cele opt oua batute cu oregano, sare si piper, dupa gust. Turnati ouale batute peste legume, in vasul cu mozzarella. Presarati brânza feta pe deasupra compozitiei si lasati la cuptor timp de 35 - 40 de minute, pâna când capata o culoare aurie. Dupa zece minute - timpul de racire, puteti servi. Congoleza Ingrediente: Compozitie: 500 g margarina, 250 g zahar, un ou, doua linguri de miere, un pachet praf de copt, 200 ml lapte, 300 g faina. Sos de ciocolata: patru linguri de cacao, 250 g margarina, 300 g zahar, 300 ml lapte.Mod de preparare: Se unge tava si se tapeteaza cu faina; se coace compozitia (care este moale) formata din toate ingredientele de mai sus. Dupa ce s-a racit se taie bucatele. Se tavalesc in sosul de ciocolata, care se prepara amestecând ingredientele, care se fierb si se amesteca permanent pentru a nu se prinde. Dupa ce se raceste sosul, se „trec“ prin el bucatile de prajitura. Cafea in patru culori Ingrediente: ciocolata; lapte; cafea.Mod de preparare: Puneti patru straturi delicioase: primul de ciocolata, al doilea d