Milli a lansat o nouă gamă de produse, îmbogăţite cu fermenţi probiotici activi, care ajută la revigorarea organsimului, întărirea sistemului imunitar şi favorizarea digestiei. La începutul primăverii, organismul fiecăruia este mult mai sensibil, rezervele de vitamine şi minerale sunt diminuate, datorită faptului că în sezonul rece se consumă foarte puţine fructe, legume şi zarzavaturi proaspete. Probioticele sunt culturi vii de bacterii, care trăiesc în tractul nostru digestiv în deplină armonie cu restul organismului. În ultimii 10 ani, aceste bacterii care nu produc nici o boală au fost studiate cu mare atenţie pentru a li se pune în evidenţă rolul pe care îl joacă în reglarea imunitară (stimulează producerea de imunoglobuline). Noile produse Milli cu fermenţi probiotici activi sunt: laptele bătut Imunoplus, iaurtul de băut Imunoplus, kefirul, kefirul caucazian, iaurtul "Ispita Fructelor" cu vişine şi iaurtul "Ispita Fructelor" cu căpşuni. (I.O.)
Milli a lansat o nouă gamă de produse, îmbogăţite cu fermenţi probiotici activi, care ajută la revigorarea organsimului, întărirea sistemului imunitar şi favorizarea digestiei. La începutul primăverii, organismul fiecăruia este mult mai sensibil, rezervele de vitamine şi minerale sunt diminuate, datorită faptului că în sezonul rece se consumă foarte puţine fructe, legume şi zarzavaturi proaspete. Probioticele sunt culturi vii de bacterii, care trăiesc în tractul nostru digestiv în deplină armonie cu restul organismului. În ultimii 10 ani, aceste bacterii care nu produc nici o boală au fost studiate cu mare atenţie pentru a li se pune în evidenţă rolul pe care îl joacă în reglarea imunitară (stimulează producerea de imunoglobuline). Noile produse Milli cu fermenţi probiotici activi sunt: laptele bătut Imunoplus, iaurtul de băut Imunoplus, kefirul, kefirul caucazian, iaurtul "Ispita Fructelor" cu vişine şi iaurtul