Farmecul Sărbătorii Pascale nu stă numai în ce ţi se serveşte, ci şi în ambianţă Până acum, poate credeaţi că, dacă aveţi ouă roşii, cei mai pufoşi cozonaci şi cel mai Farmecul Sărbătorii Pascale nu stă numai în ce ţi se serveşte, ci şi în ambianţă Până acum, poate credeaţi că, dacă aveţi ouă roşii, cei mai pufoşi cozonaci şi cel mai fraged drob de miel, e de ajuns pentru a-i impresiona pe invitaţi. În timpurile moderne, atât modul de aranjare al mesei de sărbătoare, cât şi al întregii case sunt importante pentru a simţi pe deplin bucuria Paştelui. Dacă aţi terminat cu gătitul, casa străluceşte de curăţenie şi vinul se odihneşte în pivniţă, nu mai rămâne decât să vă gândiţi la iepuraş şi la ultimele detalii pentru ca, în Duminica de Paşte, voi şi cei dragi vouă să aveţi parte de o atmosferă plină de bucurie. Aşa că nu uitaţi decoraţiunile. Şi nu staţi prea mult pe gânduri, dacă anul acesta o să fie feţe de masă albe şi şervete de Olanda apretate sau ornamente în culori vesele. Cu puţină inspiraţie, albul şi culorile vii ale primăverii merg de minune împreună. Masa de Paşte Pentru a te bucura cel mai mult de culori, faţa de masă în ziua de Paşte e bine să rămână albă! Poţi crea însă "stropi" de culoare pe ea, aşezând tacâmurile pe şerveţele uni - galbene, verzi sau roşii. În loc de clasicul suport, le poţi aşeza pe cele rămase pe o farfurie, legate cu o fundă sau cu un fir de narcisă albă. În centrul mesei, în loc de clasica vază cu flori, scoateţi din dulap cănile de ceai de pe vremea bunicii. Nu uitaţi de tacâmuri, care pot fi şi astăzi la modă. Niciodată n-aţi ştiut la ce să le folosiţi, dar nici nu v-aţi îndurat să le aruncaţi. Şi bine aţi făcut! Puneţi înăuntru apă sau un burete pentru flori care se găseşte în florării şi aranjaţi, fir cu fir, lăcrămioarele, zambilele sau alte flori pitice, care să se potrivească structurii fine a ceştilor. Şi dacă mai există