Carnea de miel îmbunatateste activitatea splinei si a rinichilor, înlatura starea generala de slabiciune, durerile abdominale, lumbago si îi ajuta pe subponderali sa ajunga la o greutate normala. Potrivit lui Adrian Florea, specialist în medicina traditionala chineza, Mare Maestru al Federatiei Mondiale de Qigong, persoanelor subponderale, cu o constitutie slabita din diverse motive, ca de pilda o boala prelungita sau subnutritie, li se recomanda introducerea în alimentatie a carnii de berbec, sau miel, cu conditia de a consuma doar cantitati mici la fiecare masa. Adrian Florea a precizat ca proprietatea cea mai spectaculoasa a carnii de miel si de berbec este aceea de a creste capacitatea sexuala a barbatilor si de a trata sterilitatea femeilor. Barbatilor care sufera de o erectie slaba li se recomanda sa consume zilnic un preparat din miel sau berbec bine copt în cuptor, cu mult usturoi. Pe lânga savoarea sa, preparatul poate înlatura disconfortul gastric atât la barbati, cât si la femei. Terapeutul afirma de asemenea ca laptele de oaie ajuta la tratarea diabetului si înlatura voma acida. |n ciuda beneficiilor pe care le poate aduce unor persoane, consumul carnii de miel si berbec, poate face si rau organismului. Din cauza continutului ridicat de grasime, carnea de berbec nu este recomandata celor care au niveluri ridicate de colesterol în sânge. Persoanele care au bufeuri de caldura, sete permanenta, sau care prefera bauturile reci si au un aspect rosiatic al fetei, precum si limba mai rosie, ar trebui sa evite consumul de carne de miel sau berbec. (NewsIn)
Carnea de miel îmbunatateste activitatea splinei si a rinichilor, înlatura starea generala de slabiciune, durerile abdominale, lumbago si îi ajuta pe subponderali sa ajunga la o greutate normala. Potrivit lui Adrian Florea, specialist în medicina traditionala chineza, Mare Maestru al Federatiei Mondia