Bucatareasa de exceptie, Stela Popescu s-a gandit sa recomande cititorilor Libertatii cateva mancaruri gustoase. Actrita spune ca retetele de mai jos merita efortul; rezultatul e delicios! 1. Rinichi sot?Ingrediente: 1/2 kg rinichi, 1/4 kg ceapa, 100 ml ulei, cateva ciuperci, 1/2 pahar vin alb, cimbru, sare, piper, sos de rosii. Pentru garnitura: 500 g cartofi, 300 g macaroane sau 200 g orez. Cum se prepara: se curata rinichii, se spala, se taie feliute si se prajesc in 50 ml ulei cam 5-7 Bucatareasa de exceptie, Stela Popescu s-a gandit sa recomande cititorilor Libertatii cateva mancaruri gustoase. Actrita spune ca retetele de mai jos merita efortul; rezultatul e delicios! 1. Rinichi sot?Ingrediente: 1/2 kg rinichi, 1/4 kg ceapa, 100 ml ulei, cateva ciuperci, 1/2 pahar vin alb, cimbru, sare, piper, sos de rosii. Pentru garnitura: 500 g cartofi, 300 g macaroane sau 200 g orez. Cum se prepara: se curata rinichii, se spala, se taie feliute si se prajesc in 50 ml ulei cam 5-7
Bucatareasa de exceptie, Stela Popescu s-a gandit sa recomande cititorilor Libertatii cateva mancaruri gustoase. Actrita spune ca retetele de mai jos merita efortul; rezultatul e delicios!
1. Rinichi sot? Ingrediente: 1/2 kg rinichi, 1/4 kg ceapa, 100 ml ulei, cateva ciuperci, 1/2 pahar vin alb, cimbru, sare, piper, sos de rosii. Pentru garnitura: 500 g cartofi, 300 g macaroane sau 200 g orez. Cum se prepara: se curata rinichii, se spala, se taie feliute si se prajesc in 50 ml ulei cam 5-7 minute. Apoi se acopera si se tin la cald. In restul de ulei se pun ceapa si ciupercile feliate si se lasa la inmuiat 10 minute. Se rastoarna ciupercile peste rinichi, se adauga vinul, cimbrul, sarea si piperul, dupa gust. Se acopera si se fierbe la foc mic pana scade zeama. La sfarsit se adauga 1-2 linguri de sos de rosii si se mai da intr-un clocot. Se serveste cu garnitura. 2. Pui cu conopida Avem ne