Conducerea Spitalului Sf. Spridon a decis ca bolnavii care vor ramane internati in spital pe perioada Sfintelor Sarbatori de Paste sa beneficieze de un meniu special din care sa nu lipseasca bucatele traditionale. Astfel, in zilele de Paste, din meniu bolnavilor nu va lipsi carnea de miel, puiul cu smantana, borsul de gaina, cozonacul, pasca, ouale rosii. Managerul Spitalului Sf. Spiridon, ec. Ioan Barliba, a declarat ca a reusit sa ofere bolnavilor un meniu deosebit, deoarece firmele care au contract cu spitalul pentru alimente au facut si sponsorizari.
"Oricum, de cand sunt director, am imbunatatit mult mancarea bolnavilor. Acum, cand toate familiile gatesc special pentru Sfintele Sarbatori de Paste, si bolnavii din spitalul nostru vor avea mancaruri alese. Chiar daca in zilele de Paste acestia se vor afla in spital, ne-am gandit sa simta macar cat de cat specificul acestor sarbatori sfinte. De asemenea, am luat masurile necesare ca in zilele de Paste farmacia sa fie foarte bine aprovizionata, sa existe un anumit stoc de medicamente si in fiecare zi de Paste, prin rotatie, un reprezentant din conducerea spitalului va fi prezent in unitatea medicala in caz ca exista o situatie mai speciala", a declarat managerul Ioan Barliba. Sambata, inainte de slujba de Inviere, managerul Ioan Barliba va transmite bolnavilor, dar si personalului medical, prin intermediul statiei radio, un mesaj pentru Sfintele Sarbatori de Paste.
Conducerea Spitalului Sf. Spridon a decis ca bolnavii care vor ramane internati in spital pe perioada Sfintelor Sarbatori de Paste sa beneficieze de un meniu special din care sa nu lipseasca bucatele traditionale. Astfel, in zilele de Paste, din meniu bolnavilor nu va lipsi carnea de miel, puiul cu smantana, borsul de gaina, cozonacul, pasca, ouale rosii. Managerul Spitalului Sf. Spiridon, ec. Ioan Barliba, a d