Angajatii hipermarketurilor au avut o Saptamana Mare de cosmar. Maniacii cumparaturilor aproape ca i-au imbrancit, in goana dupa miel si oua. De frica sa nu se termine marfa, oamenii le-au smuls angajatilor din maini laditele cu legume. Valuri intregi de cozonac au apucat sa stea pe rafturi doar cateva minute.
Pastele le-a luat mintile romanilor pusi pe cumparaturi. Saptamana aceasta, bucurestenii le-au scos peri albi angajatilor din hipermarketuri.
Vineri, la un hipermarket din zona Obor, cumparatorii s-au asezat la coada cu noaptea-n cap, cu mult inainte sa se deschida magazinul. Dupa ce s-au luat la harta pe carucioare, cand s-au deschis usile au dat pur si simplu navala. S-au napustit ca teleghidati asupra carnii de miel si vinului si, dupa ce au golit rafturile, s-au infipt in stocurile cu bere si pasta de mici. Un kilogram de carne de miel: 16,7 lei.
Mielul din vitrina s-a terminat in cateva ore si, cand a venit vremea sa mai aduca un stoc, angajatii au inceput sa se codeasca.
integral in Gandul
Angajatii hipermarketurilor au avut o Saptamana Mare de cosmar. Maniacii cumparaturilor aproape ca i-au imbrancit, in goana dupa miel si oua. De frica sa nu se termine marfa, oamenii le-au smuls angajatilor din maini laditele cu legume. Valuri intregi de cozonac au apucat sa stea pe rafturi doar cateva minute.
Pastele le-a luat mintile romanilor pusi pe cumparaturi. Saptamana aceasta, bucurestenii le-au scos peri albi angajatilor din hipermarketuri.
Vineri, la un hipermarket din zona Obor, cumparatorii s-au asezat la coada cu noaptea-n cap, cu mult inainte sa se deschida magazinul. Dupa ce s-au luat la harta pe carucioare, cand s-au deschis usile au dat pur si simplu navala. S-au napustit ca teleghidati asupra carnii de miel si vinului si, dupa ce au golit rafturile, s-au infipt in stocurile cu bere s