Pentru blat aveţi nevoie de 300 grame de zahăr, 300 grame de făină, 300 grame de unt, 6 ouă, 200 grame de portocale, 1 parf de copt, 1 zahăr vanilat, sare. Crema se face din 200 grame de alune, 100 grame de smântână, 150 grame de zahăr, 200 grame de unt, dulceaţă de portocale 150 grame. Pentru sirop se folosesc 125 grame de zahăr şi 25 ml esenţă de portocale. Blatul tăiat în trei se însiropează, se umplu cu cremă şi se ornează cu felii de portocale. Comenzi puteţi face la telefon0751/461 387
Pentru blat aveţi nevoie de 300 grame de zahăr, 300 grame de făină, 300 grame de unt, 6 ouă, 200 grame de portocale, 1 parf de copt, 1 zahăr vanilat, sare. Crema se face din 200 grame de alune, 100 grame de smântână, 150 grame de zahăr, 200 grame de unt, dulceaţă de portocale 150 grame. Pentru sirop se folosesc 125 grame de zahăr şi 25 ml esenţă de portocale. Blatul tăiat în trei se însiropează, se umplu cu cremă şi se ornează cu felii de portocale. Comenzi puteţi face la telefon0751/461 387