Fructe mari si foarte aspectuoase, toate de aceeasi marime. Legume extrem de colorate si apetisante, cu acelasi aspect de poza decupata dintr-o revista. Este o imagine comuna în super-market-uri. La fel ca si parerea majoritatii consumatorilor, care remarca faptul ca, de cele mai multe ori, aceste legume sau fructe nu mai au aproape nimic din gustul lor natural.
Foarte multe firme din ziua de azi încearca sa îsi atraga clientii prin reclame la produsele alimentare pe care le comercializeaza si despre care afirma ca sunt … "ca la mama acasa".
Doua aspecte din viata de zi cu zi care demonstreaza faptul ca revenirea la o agricultura naturala, în care nu se utilizeaza chimicale, este prioritara, pe masura ce consumatorii sunt tot mai exigenti.
Uniunea Europeana pune un accent deosebit pe obtinerea produselor vegetale sau animale prin procedee ecologice si îi încurajeaza pe cei care doresc sa practice o astfel de agricultura. Revenirea, însa, la aceste procedee nu este tocmai simpla, întrucât regulile sunt foarte stricte, astfel încât produsul final sa fie într-adevar complet natural, ecologic.
Vom prezenta pe scurt ce înseamna, de fapt, agricultura ecologica, regulile care trebuie respectate pentru ca un produs sa obtina calificativul de produs ecologic si pasii pe care un fermier, care doreste sa practice agricultura ecologica, trebuie sa îi faca.
Fructe mari si foarte aspectuoase, toate de aceeasi marime. Legume extrem de colorate si apetisante, cu acelasi aspect de poza decupata dintr-o revista. Este o imagine comuna în super-market-uri. La fel ca si parerea majoritatii consumatorilor, care remarca faptul ca, de cele mai multe ori, aceste legume sau fructe nu mai au aproape nimic din gustul lor natural.
Foarte multe firme din ziua de azi încearca sa îsi atraga clientii prin reclame la produsele alimentare pe care le comercializeaz