Saptamana trecuta, la sediul prefecturii, viceprimarul Constantin Neculau si primarul comunei Holboca, Gheorghe Stefurac, au semnat protocolul de predare-primire a 12 hectare, care vor trece din proprietatea Consiliului Local Holboca in proprietatea municipalitatii iesene. "Terenul a fost dat in folosinta gratuita pentru sediul Spitalului Regional de Urgenta. Proiectantul a vazut terenul si este multumit. In zona Cicoarei ne-ar fi costat de circa zece ori mai mult. Este vorba de mai multe avantaje.
In zona Cicoarei ar costa prea mult racordarea la utilitati si realizarea unor cai de acces", a declarat viceprimarul Constantin Neculau. Acesta a mai anuntat ca datele privind studiul geotehnic, ridicarea topometrica si certificatul de urbanism au fost inaintate Agentiei de Sanatate Publica (ASP). "Urmeaza ca aceste date sa fie transmise Ministerului Sanatatii", a mai declarat Neculau. Anul trecut ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, in urma unei discutii avute cu medicii ieseni, a declarat ca unul dintre cele opt spitale regionale, dotate la standarde occidentale, va fi construit in orasul nostru. La sfarsitul lunii iunie va avea loc licitatia pentru incredintarea lucrarii, iar in octombrie ar trebui sa demareze lucrarile. Noul spital va avea circa 820 de paturi. Reprezentantii municipalitatii au mai anuntat ca lucrarile la construirea Spitalului Regional de Urgenta se vor finaliza la sfarsitul anului viitor.
Saptamana trecuta, la sediul prefecturii, viceprimarul Constantin Neculau si primarul comunei Holboca, Gheorghe Stefurac, au semnat protocolul de predare-primire a 12 hectare, care vor trece din proprietatea Consiliului Local Holboca in proprietatea municipalitatii iesene. "Terenul a fost dat in folosinta gratuita pentru sediul Spitalului Regional de Urgenta. Proiectantul a vazut terenul si este multumit. In zona Cicoar