Euphoria este primul restaurant pe care am reuşit să-l vizitez de două ori înainte de a scrie despre el, dar de fiecare dată mi-a făcut aceeaşi impresie - un local unde poţi să mergi cu prietenii şi „s-o pui de-un chef“, după cum spunea unul dintre vecinii de masă.
Deschis de ceva vreme la parterul unei clădiri ce va deveni hotel, restaurantul Euphoria
mi-a lăsat impresia unui loc unde se mănâncă bine. Meniul include o mare varietate de mâncăruri din bucătăria internaţională şi tradiţională - de la ciorbe, la diverse preparate din carne de pui, porc sau vită şi bineînţeles diverse garnituri. Printre acestea şi-au făcut loc şi câteva preparate cu specific oltenesc - sărmăluţe, varză cu costiţă, musaca, fasole cu ciolan.
Din multitudinea de produse am ales un rulou de pui (câteva fâşii de şuncă de Praga şi caşcaval împăturite într-un piept de pui, rostogolit pe plită şi acoperit cu gogoşar murat) şi o salată italiană (o combinaţie de roşii, castraveţi, varză, ton, maioneză, ketchup şi măsline). Impresia lăsată de cele două preparate a fost pozitivă. Pe lângă gustul bun, am remarcat şi faptul că bucătarul nu a pus prea multă sare în preparate, lăsând astfel clientului posibilitatea de
a-şi pune după preferinţă. Şi cum orice masă copioasă se încheie cu desert, dintre plăcinţele, clătite şi papanaşi nu am ezitat să-i încerc pe cei din urmă, pe care prima oară i-am găsit delicioşi, cu o cantitate considerabilă de stafide în compoziţie şi acoperiţi cu un strat mărinimos de smântână şi dulceaţă de afine. Cu toate că şi-au păstrat cantitatea de stafide din interior, a doua oară, papanaşii au fost destul de gustoşi, însă nu pe măsura celor dintâi, poate şi din lipsa dulceţii de afine.
La Euphoria, clienţii ascultă şi muzică live
Preţurile preparatelor sunt la nivelul celorlalte localuri din oraş (salate de până la 13 lei, ciorbe