Recent deschisa patiserie situata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 numarul 190. se numeste Marzipan, Gust, Savoare si Calitate si apartine de SC. Maestro SRL. Patiseria–Cofetaria este deschisa zilnic, de luni pana vineri intre orele 7 si 9 seara, sambata intre orele 9 si 6 seara, iar duminica de la 8 la 4 dupa-masa. Dintre numeroasele preparate de patiserie ( saleuri, pateuri, pogaci, placinte, branzoaice, cornuri) si de cofetarie (Savarina, Indiana, Ecler, Tiramisu, Felii de tort, Rigo Jancsi), azi va propun sa gustati:
Tort Rigo Jancsi, o felie costa 2 lei
Pentru blat aveti nevoie de 300 grame de zahar, 300 grame de faina, 300 grame de unt, 6 oua, 50 grame de cacao, 1 parf de copt, 1 zahar vanilat, sare. Crema se face din 400 grame de frisca, 150 grame de zahar, 50 grame de cacao de calitate foarte buna. Blatul taiat in patru se umplu cu crema si se orneaza cu ciocolata razuita. Comenzi puteti face la telefon 0751 461 387
Recent deschisa patiserie situata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 numarul 190. se numeste Marzipan, Gust, Savoare si Calitate si apartine de SC. Maestro SRL. Patiseria–Cofetaria este deschisa zilnic, de luni pana vineri intre orele 7 si 9 seara, sambata intre orele 9 si 6 seara, iar duminica de la 8 la 4 dupa-masa. Dintre numeroasele preparate de patiserie ( saleuri, pateuri, pogaci, placinte, branzoaice, cornuri) si de cofetarie (Savarina, Indiana, Ecler, Tiramisu, Felii de tort, Rigo Jancsi), azi va propun sa gustati:
Tort Rigo Jancsi, o felie costa 2 lei
Pentru blat aveti nevoie de 300 grame de zahar, 300 grame de faina, 300 grame de unt, 6 oua, 50 grame de cacao, 1 parf de copt, 1 zahar vanilat, sare. Crema se face din 400 grame de frisca, 150 grame de zahar, 50 grame de cacao de calitate foarte buna. Blatul taiat in patru se umplu cu crema si se orneaza cu ciocolata razuita. Comenzi puteti face la telefon 0751 4