Teodor Nitulescu a fost implicat in mai multe scandaluri locale, fiind considerat un politician controversat in judetul Teleorman. De numele lui Nitulescu sunt legate mai multe scandaluri. In anul 2003, pe cand ocupa functia de prefect al judetului Teleorman, presa a prezentat la aceea data ilegalitatile facute de firmele familiei sale.
Nitulescu si-a inceput activitatea politica in 1995 ca membru al PDSR si membru in Biroul Executiv Judetean. In perioada 2000 - 2001 a fost presedintele organizatiei judetene PSD Teleorman si membru in Biroul Executiv Central al partidului. In iunie 2006 pleaca din PSD si se inscrie in PRM. Dupa cateva luni, mai exact in octombrie 2006, se intoarce in PSD.
Constantin Amarie, deputat PSD de Telorman, nu a fost implicat in nici un scandal politic, fiind considerat unul din cei mai activi parlamentari ai PSD. Declaratia sa de avere este una modesta, fara firme sau actiuni in diverse companii. Din 2001 este membru PSD, din partea caruia a fost consilier local in Rosiorii de Vede.
In perioada 2003 - 2004 a fost secretar cu analiza politica a Biroului jud. Teleorman al PSD, iar din 2004 - deputat PSD.
Liviu Almasan a fost membru al Partidului Romania Mare (PRM) pana in iunie 2005. Din iunie 2005 si pana in februarie 2006, el a figurat ca independent. S-a inscris in PC in februarie 2006, unde a stationat mai putin de un an. In aprilie 2007, Almasan s-a mutat la grupul parlamentar PNL.
Gheorghe Constantin, membru in Partidul Umanist din Romania (PUR) din 2005, a activat in continuare in partidul lui Dan Voiculescu si dupa ce formatiunea politica s-a transformat in Partidul Conservator. Constantin a detinut functia de secretar al grupului parlamentar PC din Senat pana in februarie 2007. In prezent, este membru al Biroului Permanent al Senatului.
Romeo Hanganu activeaza ca m