La inceput a fost doar o pensiune. "Tempo". In centrul municipiului Targu-Mures, dar retras, pe o straduta linistita, departe de zgomotul urban. Cu opt camere si un restaurant cu circuit inchis. Se intampla prin 1998, data de la care pragul pensiunii si al restaurantului unde poti servi bucate traditionale ardelenesti, dar si din meniul international a fost trecut atat de oameni simpli, cat si de nume importante, de politicieni si ambasadori straini, primul dintre ei fiind chiar ambasadorul Japoniei in Romania de la acea vreme, Joshiaki Koyama.
Afacerea a prins tot mai mult cheag, astfel ca pensiunea a ajuns sa ofere spre inchiriere 11 camere, din care un apartament, patru camere cu pat matrimonial si sase cu doua paturi. O data cu aceasta dezvoltare, a cunoscut o transformare impresionanta si restaurantul care acum, pe langa sala clasica, unde se serveste mancare din meniurile internationale, are si o sala rustica numita "Laci Csarda" sau "Hanul lui Laci", dupa numele fostului patron care si-a dorit inca de la inceput sa aiba aici, in inima Targu-Muresului un restaurant cu mancare traditionala ardeleneasca. La "Laci Csarda" pot fi primite 140 de persoane, iar patronii garanteaza, pe langa mancarea specifica si muzica de calitate in interpretarea unor muzicanti de elita ai orasului, maestri ai tambalului, viorii sau contrabasului. Din meniul de la "Laci Csarda" nu lipseste exceptionala ciorba de fasole "Jokai", servita cu paine de casa, specialitati de ciolan cu iahnie de fasole, renumitul "Gulas" sau supa de salata cu mamaliga cu branza, dar nici desertul "Somloi Galuska", toate servite cu eleganta bucatarilor si chelnerilor maghiari care stiu sa puna intotdeauna aspectul mancarii pe care ti-o ofera, dar si al lor personal la loc de cinste, facandu-te astfel ca, ori de cate ori revii la Targu-Mures sau vrei sa iesi la restaurant, sa cantaresti bine de doua-trei