Bucatarul de serviciu, Kajcsa Istvan, de la restaurantul JO din strada Livezeni nr. 4, ne a prezentat inca una dintre cele douasprezece specialitati ale casei JO. Specialitatea se numeste
Piept de Pui cu sos din cascaval
Acest preparat se compune din 200 de grame de piept de pui, 100 grame de sos din cascaval cu beshamel. In greutate totala de 300 de grame o portie costa 18 lei. Ca garnitura se poate servi cu cartofi pireu, 4 lei o portie generoasa. Ca salata puteti comanda ardei copti, o portie costa 7 lei. Pentru a clati acest preparat bucatarul Kajcsa Istvan va propune un vin alb, Feteasca Regala la 25 de lei butelia. Ca desert puteti servi o portie de Fantezia, adica o salata de fructe cu frisca si inghetata, costa 11 lei. O cafea fara cofeina, Senza, calda sau rece costa 6 lei. Cei care prefera un cappuccino pot alege din diferitele sortimente de cafea cu lapte, la 6 lei portia.
Bucatarul de serviciu, Kajcsa Istvan, de la restaurantul JO din strada Livezeni nr. 4, ne a prezentat inca una dintre cele douasprezece specialitati ale casei JO. Specialitatea se numeste
Piept de Pui cu sos din cascaval
Acest preparat se compune din 200 de grame de piept de pui, 100 grame de sos din cascaval cu beshamel. In greutate totala de 300 de grame o portie costa 18 lei. Ca garnitura se poate servi cu cartofi pireu, 4 lei o portie generoasa. Ca salata puteti comanda ardei copti, o portie costa 7 lei. Pentru a clati acest preparat bucatarul Kajcsa Istvan va propune un vin alb, Feteasca Regala la 25 de lei butelia. Ca desert puteti servi o portie de Fantezia, adica o salata de fructe cu frisca si inghetata, costa 11 lei. O cafea fara cofeina, Senza, calda sau rece costa 6 lei. Cei care prefera un cappuccino pot alege din diferitele sortimente de cafea cu lapte, la 6 lei portia.