Restaurantul Leo, din Piata Trandafirilor este deschis Non Stop si primeste comenzi pentru livrare la domiciliu la telefon 0265 214 999. Una dintre specialitatile casei este :
Surpriza bucatarului
Un preparat compus din cartofi secuiesti, peste care se pun ciolan afumat acoperit cu smantana. In greutate de 550 de grame preparatul costa 10,20 lei. Se poate servi cu o salata de castraveti murati (3,35 lei) sau salata de varza proaspata (2,90 lei). Berea se gaseste la 2, 85 lei, Tuborg, sau Carlsberg la doza, 4, 25 lei.Ca desert, Scridon Margareta va recomanda un Somloi Galushka (4, 40 lei) sau Vargabeles la 6,85 lei portia. O portie de Tiramisu costa 7, 70 lei, dar puteti comanda si clatite umplute cu diferite umpluturi dulci, de la 2, 70 lei (cu gem) pana la ciocolata si inghetata (5,50 lei). Salata de fructe costa 6,40 lei.
Restaurantul Leo, din Piata Trandafirilor este deschis Non Stop si primeste comenzi pentru livrare la domiciliu la telefon 0265 214 999. Una dintre specialitatile casei este :
Surpriza bucatarului
Un preparat compus din cartofi secuiesti, peste care se pun ciolan afumat acoperit cu smantana. In greutate de 550 de grame preparatul costa 10,20 lei. Se poate servi cu o salata de castraveti murati (3,35 lei) sau salata de varza proaspata (2,90 lei). Berea se gaseste la 2, 85 lei, Tuborg, sau Carlsberg la doza, 4, 25 lei.Ca desert, Scridon Margareta va recomanda un Somloi Galushka (4, 40 lei) sau Vargabeles la 6,85 lei portia. O portie de Tiramisu costa 7, 70 lei, dar puteti comanda si clatite umplute cu diferite umpluturi dulci, de la 2, 70 lei (cu gem) pana la ciocolata si inghetata (5,50 lei). Salata de fructe costa 6,40 lei.