Meniul lunii iunie la restaurantele Continental are o caracteristica: are un pret fix, acelasi pentru toate restaurantele Continental din tara. Un meniu compus din trei feluri de mancare costa 30 de lei.
Aceste trei feluri pot fi combinate dupa pofta clientului. De pilda antreu, fel principal, desert este varianta care costa 30 de lei. O alta varianta ar fi antreu si felul doi sau antreu si desert, ambele variante costa 25 de lei. Meniul lunii iunie contine: supa de dovlecei, cotlete umplute cu mazare proaspata si muguri de cires. Astazi, bucatar Livia Oprisor de la restaurantul Continental din Sibiu va prezenta supa de dovlecei. O portie are 300 de grame si contine supa de oase, orez, dovlecei si perisoare facute din carne de vita tocata, rumenite in ulei incins si apoi fierte in supa de oase.
Ceapa verde, mararul, sarea, piperul si coriandrul ii dau savoarea.
Meniul lunii iunie la restaurantele Continental are o caracteristica: are un pret fix, acelasi pentru toate restaurantele Continental din tara. Un meniu compus din trei feluri de mancare costa 30 de lei.
Aceste trei feluri pot fi combinate dupa pofta clientului. De pilda antreu, fel principal, desert este varianta care costa 30 de lei. O alta varianta ar fi antreu si felul doi sau antreu si desert, ambele variante costa 25 de lei. Meniul lunii iunie contine: supa de dovlecei, cotlete umplute cu mazare proaspata si muguri de cires. Astazi, bucatar Livia Oprisor de la restaurantul Continental din Sibiu va prezenta supa de dovlecei. O portie are 300 de grame si contine supa de oase, orez, dovlecei si perisoare facute din carne de vita tocata, rumenite in ulei incins si apoi fierte in supa de oase.
Ceapa verde, mararul, sarea, piperul si coriandrul ii dau savoarea.