Săritul gardului la şcoală nu va mai fi o treabă uşoară pentru elevi. De altfel, şi furtul gardului o să le dea de furcă „valorificatorilor” de fier vechi. Asta pentru că, la solicitarea dascălilor, Primăria Braşov a asigurat fonduri pentru construcţia unor garduri adevărate. Problema cu gardurile vechi nu era numai faptul că erau sărite de către elevi sau de golani, ci furate.
Directoarea fugea după hoţi
Proiectul de securizare a unităţilor şcolare a fost adoptat în câteva şcoli, printre care nr. 7, 10, 13 şi 22. Investiţiile au fost cuprinse la capitolul „Reparaţii”, iar banii au fost vărsaţi de Primăria Braşov. Nu este un gard foarte înalt, însă e suficient pentru a nu fi sărit cu uşu-rinţă sau a fi furat. „De ani la rând, şcoala a căzut pradă golanilor şi vandalilor. Noi îl mai reparam, însă era din nou stricat şi furat. Chiar şi eu am fugit după un hoţ de genul celor care duc fiarele la fier vechi. El fugea cu gardul sub braţ, iar eu după el. Mă mir cum de nu mi l-a trântit în cap”, ne-a spus Sanda Todorică, directorul Şcolii Generale nr. 10. Săritul gardului la şcoală nu va mai fi o treabă uşoară pentru elevi. De altfel, şi furtul gardului o să le dea de furcă „valorificatorilor” de fier vechi. Asta pentru că, la solicitarea dascălilor, Primăria Braşov a asigurat fonduri pentru construcţia unor garduri adevărate. Problema cu gardurile vechi nu era numai faptul că erau sărite de către elevi sau de golani, ci furate.
Directoarea fugea după hoţi
Proiectul de securizare a unităţilor şcolare a fost adoptat în câteva şcoli, printre care nr. 7, 10, 13 şi 22. Investiţiile au fost cuprinse la capitolul „Reparaţii”, iar banii au fost vărsaţi de Primăria Braşov. Nu este un gard foarte înalt, însă e suficient pentru a nu fi sărit cu uşu-rinţă sau a fi furat. „De ani la rând, şcoala a căzut pradă golanilor şi vandalilor. Noi îl mai repa