Bucatariseli. Vasele de teflon. Inainte de prima folosire se spala cu apa calda, se sterge interiorul cu un strat fin de ulei. . Nu se tin goale pe flacara. . Nu se spala cu tix sau bureti de sarma. . Se spala numai cu detergenti lichizi. Ele prezinta un strat de lac special, ars la temperaturi ina...
Bucatariseli
Vasele de teflon
• Inainte de prima folosire se spala cu apa calda, se sterge interiorul cu un strat fin de ulei.
• Nu se tin goale pe flacara.
• Nu se spala cu tix sau bureti de sarma.
• Se spala numai cu detergenti lichizi. Ele prezinta un strat de lac special, ars la temperaturi inalte.
• Focul de sub tigaie sa fie moderat. O placa de metal e bine s-o izoleze de flacara, altfel, la temperatura ridicata, lacul devine maroniu.
• Se va folosi o lopatica de lemn pentru amestecarea sau intorsul mancarii, pentru a nu zgaria lacul.
• Trebuie spalate imediat dupa folosire si sterse cu un prosop.
• Pentru spalare nu se foloseste decat apa, la aceeasi temperatura.
Vasele de Jena
• daca vasele vin in contact cu apa rece cand sunt inca calde, se sparg. Nu se pun pe suprafete ude sau reci, cand se scot din cuptor.
• pentru a deveni lucioase, se freaca cu un tampon imbibat in petrol, apoi se clatesc cu apa multa.
Bucatariseli. Vasele de teflon. Inainte de prima folosire se spala cu apa calda, se sterge interiorul cu un strat fin de ulei. . Nu se tin goale pe flacara. . Nu se spala cu tix sau bureti de sarma. . Se spala numai cu detergenti lichizi. Ele prezinta un strat de lac special, ars la temperaturi ina...
Bucatariseli
Vasele de teflon
• Inainte de prima folosire se spala cu apa calda, se sterge interiorul cu un strat fin de ulei.
• Nu se tin goale pe flacara.
• Nu s