Beneficiile licorii care ne trezeşte dimineaţa au început să fie din ce în ce mai mult privite cu scepticism. Uneori dă dureri de cap, nelinişte sau pur şi simplu ne elimină mineralele atât de necesare organismului.
Medicina tradiţională asiatică a găsit însă soluţia. Acum ne putem bea cafeaua fără a mai resimţi nefastele efecte adverse. În plus, ne putem simţi chiar mai sănătoşi decât înainte şi putem lupta mult mai uşor împotriva diverselor afecţiuni. Reţeta succesului e dată de un ingredient minune, numit Ganoderma lucidum. Combinaţia este produsă de compania Gano Excel, care a lansat pe piaţă Gano Cafe, prima cafea sănătoasă din lume. Puterea curativă a ingredientului Ganoderma lucidum este, însă, folosită şi sub formă de ceai, suplimente nutritive şi chiar produse cosmetice.
Ganoderma lucidum
sau miraculosul rege
al plantelor
Cafeaua îmbogăţită cu extract de Ganoderma lucidum este una dintre cele mai consumate băuturi peste hotare. La noi în ţară, produsul a ajuns în luna decembrie a anului trecut. Ganoderma lucidum este o ciupercă medicinală ale cărei proprietăţi sunt recunoscute de către medicina tradiţională chineză, de peste patru milenii. Pentru proprietăţile sale, Ganoderma a fost supranumită şi „miraculosul rege al plantelor”. „Efectele benefice ale Ganodermei au fost combinate cu cele ale cafelei, pentru realizarea unei cafele sănătoase care să nu genereze efectele adverse recunoscute. Conţinutul de cofeină este mai mic, însă acest lucru nu ia din puterea energi-zantă a Gano Cafe. În plus, Gano Cafe, spre deosebire de cafeaua obişnuită, nu oboseşte ficatul, din contră Ganoderma Lucidum îl detoxifiază, reglând totodată funcţia organelor interne. Spre deosebire de cafeaua obişnuită, Gano Cafe nu distruge calciul din organism, ci dimpotri-vă, aduce un aport de calciu”, explică Radu Beldianu, directorul administrativ al