Antrenorul Florin Cioroianu s-a declarat mulţumit de modul în care s-au pregătit elevii săi în cantonamentul montan, dar afirmă că aceştia mai au mult de muncă până să atingă potenţialul maxim.
Universitatea Craiova va încheia astăzi a doua etapă a pregătirii noului sezon, care s-a dovedit şi cea mai solicitantă pentru jucători. După perioada de acomodare din Bănie, alb-albaştrii au avut parte la Sinaia de o săptămână de chin, în care au transpirat din greu. Antrenorul Florin Cioroianu nu şi-a menajat deloc elevii, programând câte două şi chiar trei antrenamente pe zi, cel de dimineaţă dovedindu-se cel mai dur. Stoica şi compania a trebuit să facă faţă, pe lângă şedinţele de exerciţii fizice comandate de instructorul de fitness Thomas Korompai, şi unor serii prelungite de alergări, care i-au epuizat pe olteni. Pe lângă acestea, jucătorii „s-au luptat“ şi cu aparatele din sala de forţă, zâmbetul revenindu-le pe buze abia la ultimul antrenament al zilei, când au mai făcut cunoştinţă şi cu mingea. Momentele de relaxare în cantonamentul de la Sinaia au fost puţine, alb-albaştrii petrecându-şi timpul liber la masaj, saună sau piscină, unii dintre ei preferând ca mijloc de destindere şi biliardul.
Oarecum normal pentru această perioadă de acumulări fizice, jucătorii s-au confruntat şi cu unele probleme medicale. Australienii Rose şi Baird au ratat câteva şedinţe de pregătire, primul din cauza unei inflamări a amigdalelor, celălalt din cauza unei indigestii, însă aceştia au intrat în ultimele zile în programul echipei. Oltenii s-au mai confruntat cu dureri de spate şi dureri musculare, rezolvate însă repede de medicul Claudiu Stamatescu. Singurul care a rămas în urmă cu pregătirea este Julius Wobay, leonezul ajungând mai târziu în cantonament din cauza convocării la echipa naţională, dar Cioroianu a precizat că jucătorul va avea un program special de antrena