Puteti servi micul dejun pe terasa deschisa la Complexul Hotelier Jo din strada Livezeni numarul 4. Un Platou rece compus din sunca, salam, kaiser, ou fiert, carnat, mozzarella cu rosie, masline si castravete in greutate de 400 de grame costa 19 lei. Un platou deosebit este Platoul Italian ce contine 50 de grame de parmeazan, 100 de grame de peste ton, 50 de grame de ceapa rosie, 100 de grame de fasole grana, 50 de grame de prosciutto crudo-adica sunca afumata-si costa 30 de lei. Daca optati pentru ceva mai simplu, paine prajita cu usturoi, ulei de masline, rosii cu oregano se numeste Bruschette si costa 8 lei. O racoritoare de 250 grame costa 4 lei.
Puteti servi micul dejun pe terasa deschisa la Complexul Hotelier Jo din strada Livezeni numarul 4. Un Platou rece compus din sunca, salam, kaiser, ou fiert, carnat, mozzarella cu rosie, masline si castravete in greutate de 400 de grame costa 19 lei. Un platou deosebit este Platoul Italian ce contine 50 de grame de parmeazan, 100 de grame de peste ton, 50 de grame de ceapa rosie, 100 de grame de fasole grana, 50 de grame de prosciutto crudo-adica sunca afumata-si costa 30 de lei. Daca optati pentru ceva mai simplu, paine prajita cu usturoi, ulei de masline, rosii cu oregano se numeste Bruschette si costa 8 lei. O racoritoare de 250 grame costa 4 lei.