Situat pe strada Principala din Cristesti -Mures, la nr. 800/D, restaurantul de la motelul cu acelasi nume serveste zilnic un meniu la 10 lei, cu painea inclusa. Dintre preparatele restaurantului Oancea Niculina, bucatar, azi va recomanda:
Mancaruri gatite
Ciolan de porc afumat, Escalup de porc la 9 lei, Trigoane cu ciuperci, Cotlet a la Tivoli la 16 lei, Rulou a la Via, tot la 16 lei sau Cruditati din piept de pui a la Via la 9 lei la fel ca un cotlet de porc. Un snitel parizian costa 7 lei, iar Cordon bleu se serveste la 9 lei portia. Dintre preparatele din peste un pastrav prajit costa 5,50 lei, pastrav raasol e 6,50 portia, file cod pane costa 7 lei, medalionul de peste costa 16 lei. Dupa toate preparatele astea apetisant puteti comanda o butelie de Pinot Noir sau o Feteasca Regala la 18 lei, iar cei mai pretentiosi o sticla de Lacrima lui Ovidiu la 28 de lei.
Daca ajungeti la Cristesti pe strada Principala nr.800/D si vreti sa faceti plinul, o veti putea face la Benzinaria Via Oil. Daca va fi la ora pranzului, veti putea lua masa la Restaurantul cu acelasi nume, ba mai mult va puteti si caza peste noapte la Motelul Via Oil. Bucatarul Oancea Niculina va recomanda Meniul Zilei la numai 10 lei, cu painea inclusa, compus din doua feluri. Daca vreti sa gustati specialitatea casei, Rulou a la Via, un preparat din carne de pui cu branza si cu sunca, are 150 de grame si costa 16 lei. O alta specialitate se numeste Cruditati din piept de pui a la Via si costa doar 9 lei. Tot la meniuri gatite veti gasi cotlete de porc la 9 lei, mici la 1,5 lei doua bucati, felii de carne de porc pane la 7 lei portia, sau Gordon bleu, adica muschiulet impanat la 9 lei portia. Si ca o noutate ceaiul Demmer, din Austria servit intr-o ceasca speciala cu strecuratoare de portelan, o portie costa 2,50 lei.
Telefon: 0265 306 165
Daca ajungeti la Cristesti pe str