Studenţii care vor să rămână în Bucureşti pe timpul verii încă mai pot încerca să îşi găsească un loc în căminele care rămân deschise. Universitatea din Bucureşti are, pentru perioada verii, 2600 de locuri de cazare. În Grozăveşti, rămân deschise căminele A, C şi D, B-ul urmând să intre în renovări. Universitatea mai pune la dispoziţie locuri şi în Panduri, Fundeni, Stoian Militari, în cele 4 cămine de pe platforma Măgurele şi în Pallady. Pentru studenţii universităţii şi pentru doctoranzi, taxa de cazare pe zi e de 5 RON. Bursierii statului român pot sta în cămin la tariful de 56 RON pe lună, iar cei din afara universităţii plătesc 10 RON pe zi. În Regie, vor rămâne deschise 10 cămine, cazarea începând de pe 15 iulie.
Studenţii politehnişti vor plăti 8,5 RON pe lună, iar ceilalţi – 11 RON pe lună. ASE-ul are rezervate 2625 de locuri pentru perioada verii, o bună parte dintre ele fiind deja ocupate: 1200 sunt pentru cei care vor să rămână în Bucureşti pe perioada vacanţei, 1025 pentru cei care vin în Bucureşti să dea examen la ASE sau să susţină licenţa, 100 – pentru angajaţii ASE şi participanţii la şcoli de vară, iar 300 sunt rezervate pentru cei care au job, ele fiind ocupate în ordinea mediilor. Taxa este de 150 RON pe lună, iar cămine unde se fac cazări sunt Belvedere, Moxa, Tei, Agronomie şi Vitan. (M.C.)
Studenţii care vor să rămână în Bucureşti pe timpul verii încă mai pot încerca să îşi găsească un loc în căminele care rămân deschise. Universitatea din Bucureşti are, pentru perioada verii, 2600 de locuri de cazare. În Grozăveşti, rămân deschise căminele A, C şi D, B-ul urmând să intre în renovări. Universitatea mai pune la dispoziţie locuri şi în Panduri, Fundeni, Stoian Militari, în cele 4 cămine de pe platforma Măgurele şi în Pallady. Pentru studenţii universităţii şi pentru doctoranzi, taxa de cazare pe zi e de 5 RON. Bursierii statului rom