Orice jucator isi doreste o mana cu multi asi. Pacat ca nu sunt decat patru cu totii. Dar au si asii dezavantajele lor, mai ales cand o culoare lunga nu poate fi defilata pentru ca esti obligat sa iei din mana cu As. Uneori e bine sa scapi cat mai repede de toti asii cu care te-a daruit soarta pentru a evita caderea. Asa cum se vede foarte clar in dona-spectacol de mai sus.
Dupa deschiderea din Sud cu o trefla adversarii au licitat o pica si, peste 2 caro din Nord, 2 cupe. Sud a pasat, iar Vest a repetat pica. Nord a dat cue-bidul de 3 pici, ceea ce l-a incurajat pe Sud sa liciteze singura mansa plauzibila: 3 FA.
Atacul de pica este lasat sa treaca, dar a doua pica trebuie luata cu Asul. Astfel declarantul nu mai are acces la caralele bune din masa si aceasta indiferent ca Vest detine riga de caro, caralele din mana fiind superioare celor de jos.
Dar Vest nu a continuat pica pentru ca el, vazand mortul, a inteles dificultatile declarantului, ci cupa. Preluand aceasta levata in mana, Sud a trebuit sa joace 10 de caro pe care Vest, atent, l-a acoperit cu Riga.
Declarantul a meditat asupra continuarii jocului. El a lasat Riga din Vest sa castige pentru a defosa eventual un caro pe Asul de pica, a acoperi ultimul caro cu Asul si a trage cinci carale.
Dar de la Vest a venit returul de cupa in Asul din mana spre enervarea declarantului si ultima cupa din mana s-a dus. Astfel axa in ofensiva ia o pica, doua cupe, cinci carale ce-i drept si nici-o trefla cazand o data.
In realitate, Sud poate realiza totusi aceasta mansa dificila daca acopera Riga de caro cu Asul de la mort si scapa de Asul de cupa, care il incurca foarte tare, aruncandu-l pe Asul de pica. Deci dupa ce preia Asul de caro, Sud trebuie sa joace As de pica, azvarlind Asul de cupa. Acum el va juca mic de caro, va trage Dama si Valetul si va juca mic de trefla spre Riga din