În bucătăria familiei Bădescu pregătirile sunt în toi. Oaspeţi de seamă în această zi: Ramona soseşte acasă. Se gătesc cele mai delicioase preparate, preferatele Ramonei. Este, de fapt, scenariul care se repetă la fiecare sosire a vedetei în casa părintească din Craiova. Azi, o zi specială pentru familia Bădescu. Ramona revine acasă pentru câteva zile. Pregătirile sunt în toi. Liana Bădescu, mama oltencei care a cucerit Italia, mai aruncă o privire pe listă. Cumpărăturile sunt făcute, aşa că se poate apuca de treabă. „Ramonei îi plac nespus de mult icrele, urda, dar şi dulceaţa de vişine“, mărturiseşte mama vedetei. Ingredientele se scot pe masă. Bucătăria care până acum câteva minute arăta impecabil cu toate lucrurile puse la punct se transformă într-un adevărat câmp de luptă. Ies la atac sticla de ulei, borcanul cu icre, sarea, dar şi mixerul. Pe aragaz este oala în care odihnesc mii de vişine părăsite de sâmburi, stropite şi cu câteva kilograme de zahăr. O delicioasă dulceaţă de vişine va delecta papilele gustative ale oaspeţilor de seamă care urmează să sosească. În altă cratiţă îşi aşteaptă rândul cartofii curăţaţi de coajă, morcovii, carnea de pui, ouăle care trebuie fierte pentru maioneză, ingrediente pentru salata boeuf, preferata Ramonei, alături de sarmalele în foi de varză. Nu sunt omise nici ele din meniu. Varza pusă de câteva zile la acrit este tăiată frumos, aşteptând să îmbrace carnea tocată, preparată după reţeta Lianei Bădescu. „Cu siguranţă Ramona va spune că o ispitesc cu tot felul de preparate culinare, atentând la silueta sa. Nu-i nimic dacă-mi va refuza preparatele, ceea ce nu cred că se va întâmpla, dat fiind faptul că sunt preferatele ei. O voi răsfăţa pe micuţa Era, căţeluşa sa. Ea nu-şi face niciodată probleme legate de siluetă“, glumeşte mama Ramonei. Mâncarea sfârâie pe aragaz, alta este în pregătire. O salată de vară, din cartofi, ar