Ingrediente
Doua kilograme de ceafa de porc, cateva boabe ienibahar, un catel de usturoi, ½ lingurita de boia de ardei, coriandru, sare.
Mod de preparare
Carnea fara sa fie spalata se sterge cu un servet umed, se taie felii potrivite, se sareaza, se freaca cu usturoiul pisat, cu mirodeniile, apoi se aseaza intr-un castron si se lasa asa sa stea trei-patru ore, apoi se presara cu boiaua. Feliile se pun la prajit pe gratar si se servesc cu cartofi aurii si salata de ardei copti sau dupa preferinta. Aceasta mancare “barbateasca”, satioasa o puteti savura la restaurantul Leo, unde o portie costa 19 lei.
Restaurantul Leo, din Piata Trandafirilor, a implinit 9 ani! E deschis non stop, va ofera o mare diversitate de mancaruri gatite, sortimente de pizza, platouri reci, salate si dulciuri traditionale ca Varga beles sau mai noi ca Tiramisu, bauturi racoritoare carbonatate, sucuri naturale, inghetate, cafele si bauturi alcoolice de calitate. Scridon Margareta va recomanda:
Salata patru anotimpuri si
Piept de pui pane
Salata in greutate de 400 de grame se compune din salata verde, sfecla rosie, morcovi, telina, nuci, usturoi, ulei de masline, si ca dressing, iaurt de bivolita. Costa 12,85 lei. O portie generoasa de piept de pui preparata in stil snisel vienez, costa in jur de 10 lei. Comenzi se pot face la telefon 0265-214.999, numai pana la ora 18.
Restaurantul Leo, din Piata Trandafirilor, a implinit 9 ani! E deschis non stop, va ofera o mare diversitate de mancaruri gatite, sortimente de pizza, platouri reci, salate si dulciuri traditionale ca Varga beles sau mai noi ca Tiramisu, bauturi racoritoare carbonatate, sucuri naturale, inghetate, cafele si bauturi alcoolice de calitate. Scridon Margareta va recomanda:
Salata patru anotimpuri si Panzanella
Salata in greutate de 400 de grame se compune din salata verde, sfe