Preparate diverse, atmosferă plăcută, personal puţin cam insistent, în general un local primitor şi modern, acesta ar fi noul Oxygen al Craiovei. De ceva timp, un nou local şi-a deschis porţile în urbea noastră. Ne propunem să-l vizităm. Ajungem la faţa locului nu mult după ora 22.00. Terasa localului este aproape plină, găsim totuşi o masă liberă şi ne aşezăm. Ne place ce vedem. Mese din sticlă, scaune moderne, care, deşi la prima vedere nu par tocmai confortabile, ajungem să le apreciem după câteva minute de relaxare. Nu lipsesc nici petele de culoare. Ici colo, câte o plantă. Muzică în surdină. O atmosferă plăcută, aşa că ne hotărâm să rămânem.
Pentru toate gusturile Nici nu deschidem bine meniul, singurul pe care ni-l înmânează chelneriţa, că ne şi trezim cu aceeaşi prezenţă, agreabilă ce-i drept, lângă noi. Încă nu ne-am hotărât, căci nici nu am avut răzag să trecem în revistă toate preparatele pentru a putea alege ceva. Deloc deranjată, ne părăseşte pentru scurt timp. Trebuie să alegem între diferite paste, tot soiul de sortimente de pizza, fructe de mare, salate cu combinaţii inedite, dar şi preparate culinare de pe la noi: mămăliguţă cu ciulama de pui, şniţel de pui sau de porc pane, aripioare de pui. Alegem o pizza quattro stagioni, o porţie de paste carbonara şi, ca desert, clătite cu dulceaţă de vişine. În timpul ce se scurge după ce ni se ia comanda avem mai mult timp să studiem locaţia. Un loc plăcut pentru o ieşire nocturnă. Asta dacă faci abstracţie de zgomotul pompei de la staţia GPL aflată în vecinătate. Se furişează în gândurile noastre o remarcă, ce-i drept, cârcotaşă: „Păcat de locaţia superbă, elegantă, de bun gust! Dacă ţi-ai putea alege vecinii, ce bine ar fi!“. Mai aruncăm o privire pe meniul localului, studiem preţurile. Acceptabile, le-am putea califica, nici mai mari, nici mai mici decât cele ale altor restaurante ale urbei, pe c