Toate localurile din oras care se respecta ofera la preturi apropiate cafea multicolora. E la moda, e buna, e frumoasa si de mare efect. Iata cateva exemple:
Cafea in 3 culori:
7 g cafea, 160 ml lapte cald spumat. Laptele si spuma de lapte se toarna intr-un pahar inalt. La sfarsit se adauga un espresso ristretto, turnat incet pe marginea paharului, se orneaza cu ciocolata rasa sau scortisoara. Fiind o bautura calda paharul se incalzeste in prealabil.
Cafea in 4 culori
7g cafea, 160g lapte cald spumat, 4ml sirop ciocolata. Laptele spumat se toarna incet intr-un pahar inalt peste siropul de ciocolata, apoi se adauga incet cafeaua, se orneaza cu ciocolata rasa sau scortisoara. Si o cafea rece, pe canicula:
Eskimocha
3 portii de cafea macinata, lapte, zahar, sirop de portocala, chimen. Cafeaua se pune la inghetat in congelator dupa ce a inghetat se toarma peste ea laptele rece, siropul de portocale, zaharul, chimenul si se amesteca in shaker 3 minute. Se serveste in cani mari.
Toate localurile din oras care se respecta ofera la preturi apropiate cafea multicolora. E la moda, e buna, e frumoasa si de mare efect. Iata cateva exemple:
Cafea in 3 culori:
7 g cafea, 160 ml lapte cald spumat. Laptele si spuma de lapte se toarna intr-un pahar inalt. La sfarsit se adauga un espresso ristretto, turnat incet pe marginea paharului, se orneaza cu ciocolata rasa sau scortisoara. Fiind o bautura calda paharul se incalzeste in prealabil.
Cafea in 4 culori
7g cafea, 160g lapte cald spumat, 4ml sirop ciocolata. Laptele spumat se toarna incet intr-un pahar inalt peste siropul de ciocolata, apoi se adauga incet cafeaua, se orneaza cu ciocolata rasa sau scortisoara. Si o cafea rece, pe canicula:
Eskimocha
3 portii de cafea macinata, lapte, zahar, sirop de portocala, chimen. Cafeaua se pune la inghetat in conge