Cofetaria din Piata Trandafirilor nr. 53 se aprovizioneaza cu prajituri proaspete din propriul laborator situat in strada Transilvaniei nr. 20-22, unde se prepara cele mai bune si sofisticate prajituri din oras, dupa cum ne-a spus patronul, Dorin Morar. Fursecuri de toate tipurile, torturi cu preturi cuprinse intre 20 si 30 lei kilogramul, cu nume sonore precum Cardinal Sahcen, Sarrah sau Krantz se fac si la comanda la diferite ocazii festive. Pateuri, checuri cu ciocolata si nuca, gasiti pe langa alte delicateturi, inghetate si cafele la preturi atractive, la cofetaria Pappa Bun. Comenzi se pot face telefonic la 0265 247 225.
Cofetaria din Piata Trandafirilor nr. 53 se aprovizioneaza cu prajituri proaspete din propriul laborator situat in strada Transilvaniei nr. 20-22, unde se prepara cele mai bune si sofisticate prajituri din oras, dupa cum ne-a spus patronul, Dorin Morar. Fursecuri de toate tipurile, torturi cu preturi cuprinse intre 20 si 30 lei kilogramul, cu nume sonore precum Cardinal Sahcen, Sarrah sau Krantz se fac si la comanda la diferite ocazii festive. Pateuri, checuri cu ciocolata si nuca, gasiti pe langa alte delicateturi, inghetate si cafele la preturi atractive, la cofetaria Pappa Bun. Comenzi se pot face telefonic la 0265 247 225.
Cofetaria din Piata Trandafirilor nr. 53 se aprovizioneaza cu prajituri proaspete din propriul laborator situat in strada Transilvaniei nr. 20-22, unde se prepara cele mai bune si sofisticate prajituri din oras, dupa cum ne-a spus patronul, Dorin Morar. Fursecuri de toate tipurile, torturi cu preturi cuprinse intre 20 si 30 lei kilogramul, cu nume sonore precum Cardinal Sahcen, Sarrah sau Krantz se fac si la comanda la diferite ocazii festive. Pateuri, checuri cu ciocolata si nuca, gasiti pe langa alte delicateturi, inghetate si cafele la preturi atractive, la cofetaria Pappa Bun. Comenzi se pot face telefo