CROAZIERA. Andreea si Lucian si-au inchiriat un iaht ca sa vada coralii CONFORT. Cantareata s-a bucurat din plin de exotismului insulei si de ospitalitatea localnicilor Surpriza. Cantareata a fost urcata in avion de iubitul ei fara sa stie ca destinatia va fi Mauritius
Sabina Ivanica
Saptamana trecuta, Andreea Banica s-a intors dintr-un concediu de vis, primul adevarat in ultimii sapte ani. Cantareata si iubitul ei au petrecut o saptamana in Mauritius, destinatie pe care blonda a aflat-o abia dupa ce s-a urcat in avion. Lucian Mitrea, partenerul ei, a decis sa ii faca aceasta surpriza impresionat de dorinta ei de a pleca intr-o vacanta exotica. A condus-o la aeroport sub pretextul ca merg la un concert si abia acolo i-a aratat biletele catre Tropice. Desi numai drumul l-a constat pe Lucian aproape 4.000 de euro, expresia de pe fata Andreei a meritat toata cheltuiala. Dupa un drum de 14 ore cu o escala in Franta, cei doi au ajuns in paradisul exotic, fara sa-si fi rezolvat din timp problema cazarii. Dupa un mic tur, au ales o pensiune aproape de plaja, unde nu au platit decat 150 de euro pe noapte. Adevarata distractie a inceput o data cu descoperirea bucatariei locale si a imprejurimilor.
A mancat scoici vii
Desi nu mancase niciodata fructe de mare, Andreea s-a indragostit de aceasta specialitate, pe care a comandat-o la toate mesele pe perioada sederii in Mauritius. A incercat si sortimente mai extravagante, in ciuda reactiei lui Lucian. Pe langa languste si crabi, blonda a incercat si scoicile crude. "Le scoteau din apa, le desfaceau cochilia si mi le dadeau sa le mananc asa vii. La inceput le-am mestecat pentru ca nu stiam ca trebuie inghitite direct. Pe parcurs, insa, am invatat si asta", ne-a povestit cantareata. Cand nu experimentau mancaruri noi, Andreea si Lucian faceau plaja pe nisipuri albe, croaziere cu un iaht inchiriat numai