Spre deosebire de tehnicile tradiţionale invazive de curăţare a tenului, cea bazată pe lumina fracţionată stimulează epiderma să se autorepare controlat O metodă revoluţionară de
Spre deosebire de tehnicile tradiţionale invazive de curăţare a tenului, cea bazată pe lumina fracţionată stimulează epiderma să se autorepare controlat
O metodă revoluţionară de tratare a afecţiunilor pielii dezvoltată în urmă cu trei ani în SUA a ajuns şi în România. Cu ajutorul unui laser special cu o lumină fracţionată care nu arde pielea se poate trata orice defect al epidermei, de la cicatricile produse de acnee până la petele cu potenţial cancerigen.
Pielea este unul dintre cele mai sensibile organe de simţ cu care suntem înzestraţi. O piele curată, fără impurităţi este oglinda către un organism sănătos, de aceea trebuie să fim întotdeauna atenţi la transformările pe care corpul nostru le suferă.
Soarele, trecerea anilor, diversele boli ale copilăriei, toate acestea lasă urme vizibile asupra epidermei. Unele "urme" pe care le avem pe piele se pot transforma chiar, cu timpul, în afecţiuni cu un potenţial crescut de risc.
Alternativă la tratamentele tradiţionale
Multe dintre afecţiunile la nivelul tegumentelor erau până în prezent tratate prin cauterizare sau chiuretare, acţiuni invazive care provocau sângerarea şi deteriorarea epidermei.
Astăzi, cicatricile produse de acnee sau de vărsat de vânt, cele operatorii sau rezultate în urma unor accidente, vergeturile, pistruile, petele de îmbătrânire, ridurile sau semnele din naştere se pot trata cu ajutorul unui aparat special cu laser, unic în estul Europei. Acesta se bazează pe lumina fracţionată aplicată la nivelul pielii. Tehnica este relativ nouă, dezvoltată în urmă cu trei ani în SUA.
O şedinţă durează 20 de minute
Intervenţia constă în producerea unor găuri extrem de fine