Sunteţi în pană de idei atunci când trebuie să gătiţi ceva năzdrăvanului. Noi vă venim în ajutor cu o reţetă - piureul de dovlecel cu lămâie. Aveţi nevoie de: 150 g de dovlecei, 20 g de brânză albă (sau 10 g de iaurt plus 10 g de smântână), o lingură de suc de lămâie, un vârf de sare. Se taie capetele dovlecelului. Se spală bine fără a se îndepărta coaja. Se fierbe 15 minute. Se pune în mixer, adăugându-se sare şi sucul de lămâie, apoi se pune şi brânza, amestecând mereu. Se serveşte bebeluşilor care au peste şase luni.
Răsfăţul vine cu desertul
Dacă a mâncat măcar jumătate din castronaşul cu piure, puteţi să vă declaraţi câştigătoare. Nu uitaţi şi de răsplată, care poate veni sub formă de desert: un biscuit cu glazură sau crocanţii covrigei vanilaţi.
Sunteţi în pană de idei atunci când trebuie să gătiţi ceva năzdrăvanului. Noi vă venim în ajutor cu o reţetă - piureul de dovlecel cu lămâie. Aveţi nevoie de: 150 g de dovlecei, 20 g de brânză albă (sau 10 g de iaurt plus 10 g de smântână), o lingură de suc de lămâie, un vârf de sare. Se taie capetele dovlecelului. Se spală bine fără a se îndepărta coaja. Se fierbe 15 minute. Se pune în mixer, adăugându-se sare şi sucul de lămâie, apoi se pune şi brânza, amestecând mereu. Se serveşte bebeluşilor care au peste şase luni.
Răsfăţul vine cu desertul
Dacă a mâncat măcar jumătate din castronaşul cu piure, puteţi să vă declaraţi câştigătoare. Nu uitaţi şi de răsplată, care poate veni sub formă de desert: un biscuit cu glazură sau crocanţii covrigei vanilaţi.