Restaurantul Printul Dracula se afla sub patronajul complexului hotelier Steaua din Sighisoara, strada 1 Decembrie 1918 nr. 12, telefon 0265 771.930, al carui restaurant se afla in renovare capitala, cam pana la anul, asa ca cei cazati la hotel pot lua masa la restaurantul din deal, la Printul Dracula. Despre resturantul Dracula de trei stele, ne -a vorbit directorul Vicentiu Gherca. "Preparatele culinare sunt cele traditionale, specifice perioadei medievale si nu costa mai mult de 17-25 de lei meniul. Bauturile atat cele alcoolice, spirtoase cat si cele racoritoare se gasesc ca la orice alt restaurant, fara deosebire, la preturi asemanatoare. Vinuri albe, negre si rosii de pe Tarnave. Specialitatea casei se numeste:
Tocanita Printului Dracula
din carne de porc, carnaciori subtiri uscati cu un sos de ceapa, garnitura si salata asortata. Pe langa aceasta gasiti tot felul de fripturi, de porc, de vita sau de pui, cotlete, gratare preparate la un cuptor special.
Restaurantul Printul Dracula se afla sub patronajul complexului hotelier Steaua din Sighisoara, strada 1 Decembrie 1918 nr. 12, telefon 0265 771.930, al carui restaurant se afla in renovare capitala, cam pana la anul, asa ca cei cazati la hotel pot lua masa la restaurantul din deal, la Printul Dracula. Despre resturantul Dracula de trei stele, ne -a vorbit directorul Vicentiu Gherca. "Preparatele culinare sunt cele traditionale, specifice perioadei medievale si nu costa mai mult de 17-25 de lei meniul. Bauturile atat cele alcoolice, spirtoase cat si cele racoritoare se gasesc ca la orice alt restaurant, fara deosebire, la preturi asemanatoare. Vinuri albe, negre si rosii de pe Tarnave. Specialitatea casei se numeste:
Tocanita Printului Dracula
din carne de porc, carnaciori subtiri uscati cu un sos de ceapa, garnitura si salata asortata. Pe langa aceasta gasiti tot felul de fript