Dacă la prânz l-aţi convins pe micuţ să guste măcar jumătate din ciorba pe care i-aţi pregătit-o, vă puteţi încerca norocul şi cu o reţetă ceva mai uşoară pentru gustarea de după-amiază sau chiar pentru cină. Rulourile din kaizer îl vor ispiti cu siguranţă pe cel mic, măcar să le guste, dacă nu să le mănânce. Pentru prepararea lor aveţi nevoie de: 500 g kaizer afumat, 4 ouă, 200 g brânză telemea, 200 g caşcaval, 2 linguri cu făină, ulei, sare.
Tăiaţi bucata de kaizer în felii nu foarte subţiri şi prindeţi capetele între ele cu câte o scobitoare, astfel încât să obţineţi nişte rulouri goale la mijloc. Aşezaţi-le la rând în tava de copt, ca pe nişte pahare ce urmează să fie umplute cu o compoziţie pe care o pregătiţi astfel: într-un castron bateţi bine ouăle cu un praf de sare. Adăugaţi făina în ploaie şi brânza dată prin răzătoarea mică. Compoziţia rezultată trebuie să fie destul de consistentă. Umpleţi cu lingura fiecare rulou de kaizer, apoi lăsaţi la cuptorul încins, la foc moderat, aproximativ 15 minute. Presăraţi în mijloc puţin caşcaval ras. Mai lăsaţi la foc, cel mult cinci minute. Aşezaţi-le pe un platou. Dacă la prânz l-aţi convins pe micuţ să guste măcar jumătate din ciorba pe care i-aţi pregătit-o, vă puteţi încerca norocul şi cu o reţetă ceva mai uşoară pentru gustarea de după-amiază sau chiar pentru cină. Rulourile din kaizer îl vor ispiti cu siguranţă pe cel mic, măcar să le guste, dacă nu să le mănânce. Pentru prepararea lor aveţi nevoie de: 500 g kaizer afumat, 4 ouă, 200 g brânză telemea, 200 g caşcaval, 2 linguri cu făină, ulei, sare.
Tăiaţi bucata de kaizer în felii nu foarte subţiri şi prindeţi capetele între ele cu câte o scobitoare, astfel încât să obţineţi nişte rulouri goale la mijloc. Aşezaţi-le la rând în tava de copt, ca pe nişte pahare ce urmează să fie umplute cu o compoziţie pe care o pregătiţi astfel: într-un castron bateţi b