Restaurantul se afla in Sighisoara, pe strada Scolii nr. 1, in cadrul pensiunii cu acelasi nume, este deschis zilnic de la 9 la 22 si raspunde la telefon 0265 774 625. Specialitatea casei se numeste
Rulou a la Sighisoara
Acest preparat se compune din muschi de porc, piept de pui, umplut cu gogosari si ciuperci, cu sos pentru fripturi. Se serveste cu o portie de cartofi taranesti sau piure de cartofi, dupa preferinte si o salata de varza sau una asortata. Preparatul astfel ajunge la un gramaj de peste 400 de grame si costa 30 de lei. Ca bautura vi se recomanda un vin rosu sec, un Cabernet Savignon la 30 de lei butelia, iar ca desert puteti alege un tort cu nuca sau cu branza de vaca la 4, respectiv 3,55 lei portia. Tot ca o specialitate a casei ni se recomanda papanasi cu gem de mure si smantanica, doua bucati la 130 de grame costa 8,80 lei si sunt excelente, ne asigura ospatarul Suneriu Vasile.
Restaurantul se afla in Sighisoara, pe strada Scolii nr. 1, in cadrul pensiunii cu acelasi nume, este deschis zilnic de la 9 la 22 si raspunde la telefon 0265 774 625. Specialitatea casei se numeste
Rulou a la Sighisoara
Acest preparat se compune din muschi de porc, piept de pui, umplut cu gogosari si ciuperci, cu sos pentru fripturi. Se serveste cu o portie de cartofi taranesti sau piure de cartofi, dupa preferinte si o salata de varza sau una asortata. Preparatul astfel ajunge la un gramaj de peste 400 de grame si costa 30 de lei. Ca bautura vi se recomanda un vin rosu sec, un Cabernet Savignon la 30 de lei butelia, iar ca desert puteti alege un tort cu nuca sau cu branza de vaca la 4, respectiv 3,55 lei portia. Tot ca o specialitate a casei ni se recomanda papanasi cu gem de mure si smantanica, doua bucati la 130 de grame costa 8,80 lei si sunt excelente, ne asigura ospatarul Suneriu Vasile.